Kirjoita meille

Esitetyt Post kuvat Kirjoita meille 735x400 - Kirjoita meille

Kirjoittajana työskentelet kotonasi mukavasti. Siirtymällä oman itsesi herraksi et enää ikinä koe kiirettä työssäsi. Sen sijaan voit rentoutua ja olla helposti suorittamassa tehtäviäsi missä tahansa.

Kun työskentelet kanssamme, saat myös seuraavat edut:

Täydellinen koulutuspaketti

Varmistamme laadukkaan sisällön lukijoillemme. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä on kirjailijaryhmä, joka ymmärtää, mitä he tekevät ja kenelle he kirjoittavat. Voimme saavuttaa tämän vain, jos kirjoittajat on koulutettuja ja valmistettuja.

Kasvu ja kehitys

Olemme kehittyvä yhteisö. Tämä tarkoittaa sen varmistamista, että jokaisella on mahdollisuus jatkuvasti kasvaa ihmisenä ja parantaa taitojaan. Lisäksi edustamamme ympäristö vaatii meitä jatkuvasti sopeutumaan ja voittamaan uusia haasteita.

Satapäinen lukijakunta

Koe mahdollisuus luetuttaa artikkelisi eri lukijoille ja saada palautetta. Tiedä, mitä he ajattelevat artikkelista katsomalla kommentteja.

Voit myös kasvaa entisestään olemalla avoin tietystä kritiikistä.

Intohimoisten yksilöiden verkosto

Liittyessäsi tiimiimme, sinusta tulee enemmän kuin vain kirjailija. Sinulle annetaan mahdollisuus tutkia ja yhdistää erilaisia taustoja omaavia ihmisiä. Opi heiltä, samalla kun he oppivat sinulta.

Saa julkisuutta ja ansioidu

Kirjoittajat, jotka tuottavat jatkuvasti erinomaista työtä, ansaitsevat kiitosta ja tunnustusta. Tällaisille jäsenille olemme valmiita antamaan tunnustuksia. Korkealaatuisen työn tarjoaminen on aina palkitsemisen arvoista.

Oletko valmis liittymään meihin? Voit lähettää meille viestin ja ottaa meihin yhteyttä saadaksesi selville, miten hakuprosessi toimii.

Kun hakemuksesi hyväksytään, saat sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan rekrytointiprosessin seuraavista vaiheista. Tässä seuraavassa vaiheessa sinua pyydetään kirjoittamaan artikkeli tietystä aiheesta.

Tee parhaasi, jotta voit suorittaa testin ajoissa. Muista aina kirjoittaa laatu ja kohdeyleisö mielessäsi.

Jos onnistut suorittamaan kokeen, ajoitetaan haastattelu, jonka tarkoituksena on tutustua sinuun. Kun kaikki on valmista, sinut ajoitetaan harjoitteluun, kunnes olet valmis aloittamaan oman artikkelin.