3 Syytä, miksi kolikkopelit eivät menesty vaan katoavat

Esitetyt postikuvat 3 Syyt joiden vuoksi kolikkopelit epäonnistuvat ja häviävät 735x400 - 3 Syytä, miksi kolikkopelit eivät menesty vaan katoavat

Monien kolikkopelien suosiosta ja menestyksestä huolimatta on edelleen niitä, jotka eivät pysty jatkamaan toimintaansa. Kun peliä on pelattu jonkin aikaa, nämä pelit unohdetaan ja mielenkiinto siirtyy muihin hedelmäpeleihin.

Kuitenkin – miksi nämä pelit menetetään? Miksi pelaajat kieltäytyvät näkemästä vaivaa tai aikaa pelata niitä? Mikä tekee onnistuneista hedelmäpeleistä erilaisia?

Selvitämme alla löytämämme syyt, joiden vuoksi nämä epäonnistumiset muuttuvat päätetyiksi peleiksi.

Tarinallisuuden puuteEsitetyt postikuvat 3 Syyt joiden vuoksi kolikkopelit ovat epäonnistuneet ja häviävät 300x142 - 3 Syytä, miksi kolikkopelit eivät menesty vaan katoavat

Tarinankerronta on tärkeä tekijä paitsi peliautomaateissa, myös jokaisessa pelissä yleensä.

Pelattavuus ei ole kaikkea, tärkeydestään huolimatta. Jonkin on kiinnitettävä pelaajan huomio peliin jatkuvasti. Ilman oikeaa tarinaa peli voi olla hyvin tylsä.

Siksi onnistuneet hedelmäpelit on integroitu teemoihin, jotka jakavat tarinoita suunnittelun, pelin ja äänen kautta, jos niitä on. Se tekee pelistä hauskaa ja viihdyttävää. Pelaajat eivät vain pelaa. Sen sijaan he kulkevat myös tarinan virran kanssa.

Vähemmän tunnetut teematEsitetyt postikuvat 3 Syyt joiden vuoksi kolikkopelit epäonnistuvat ja häviävät tuntemattomat teemat 300x142 - 3 Syytä, miksi kolikkopelit eivät menesty vaan katoavat

Joissakin kolikkopeleissä ei teemoista huolimatta tarjoilla hyvää sisältöä. Tämä johtuu siitä, että niiden käyttämät teemat eivät tunne pelaajien näkökulmia. Pelaajat voivat nauttia pelistä vasta, kun he ymmärtävät, miten tarina ja pelattavuus toimivat.

Jos pelillä ei ole taitoa kannustaa keskittymistä tai jokin hämmentää pelin pelaamista, peli on varmasti sotkuinen kokemus. Pelaajat eivät halua käydä läpi pelikokemuksia, joka ei aiheuta mitään tunteita. Teeman täytyy saada pelaaja tuntemaan jotain.

Muut, tuntemattomat riskitEsitetyt postikuvat 3 Syyt joiden vuoksi kolikkopelit epäonnistuvat ja häviävät kohtuuttomat riskit 300x142 - 3 Syytä, miksi kolikkopelit eivät menesty vaan katoavat

Pelit voivat olla helppoja tai vaikeita. Pelin tekeminen liian helpoksi tai liian vaikeaksi muuttaa hyvänkin pelin sivuutettavaksi peliksi. Pelaajille on aina annettava oikeudenmukainen mahdollisuus, jotta he voivat jatkaa pelaamista.

Näin he eivät tuhlaa aikaa, energiaa tai muita tärkeitä resursseja, kuten rahaa sellaiseen, mikä on ehdottomasti heidän etujensa vastaista.

Vaikka peliautomaatit perustuvat laskettuihin riskeihin, niiden on vielä löydettävä keino, jolla pelaajat uskovat, että pelin voittoon on mahdollisuus. Tämä voidaan saavuttaa tarjoamalla niin sanottuja pienpalkintoja, jotka voivat tehdä kokemuksesta vähemmän riskialttiimman.

Pelin ominaisuuksien valitseminen ei ole helppoa. Tämä on sama peliautomaattien kanssa. Ei jokainen valinta ole oikea. Jokainen yksityiskohta on valittava huolellisesti, jotta peli toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Vaikka kolikkopelien keskeinen pelattavuus on sama kaikilla teemoilla, on vielä paljon muunnelmia, jotka voidaan kehittää muuttamaan jokainen kolikkopeli ainutlaatuiseksi ja palkitsevaksi pelata. Tärkeintä on tunnistaa, mikä tekijä toimii ja mikä tekijä ei.

About Sterling

Vanguard Game tarjoaa lukijoilleen mahdollisuuden menestyä pelaamisessa, tarjoamalla heidän tarpeisiin sopivaa sisältöä.

View all posts by Sterling →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.