Kuusi pokeripöydän virhettä, joita sinun ei pitäisi koskaan (koskaan) tehdä

gambling 587996 1920 4 735x400 - Kuusi pokeripöydän virhettä, joita sinun ei pitäisi koskaan (koskaan) tehdä

Pokerietiketin sääntöä rikotaan melkein aina silloin tällöin (ja mahdollisesti tietämättään). Ehkä kuulostamalla hieman ylimieliseltä, puhumalla vähän liikaa tai innostumalla hieman liikaa.

Me kaikki poikkeamme toisinaan tieltä, koska tilanteen yleishenki vie meidät pois.

Jotkut asianmukaisen pokerietikkatin rikkomukset ovat kuitenkin enemmän tai vähemmän siedettäviä kuin toiset. Tässä luettelossa tarkastellaan muutamia tapauksia jälkimmäisestä luokasta.

Vaikka yrität kuinka kovasti, jos teet jonkin seuraavista rikoksista, ei ole helppoa voittaa itsellesi rakentamaasi mainetta:

Pelaaminen täysin oman liigasi ulkopuolisissa pöydissä.

Ensinnäkin pelaajatoverisi eivät ole erityisen ärsyyntyneitä tästä. Monet tarttuvat tilaisuuteen hyötyä yksinkertaisista poiminnoista, joita edustat ilolla. Siitä huolimatta pelaaminen pöydissä, jotka ovat paljon asiantuntemustasi korkeammalla, heijastelee naiivia amatööriisyyttä. Jos ei, ripaus omahyväisyyttä.

Yleinen nyrkkisääntö on, että sinun ei pitäisi koskaan ostaa pöytään, jossa sinulla on pieni mahdollisuus olla heikoin pelaaja. Aseta tähtäimesi pöydälle, johon mahtuu mukavasti; sen ei tarvitse olla paras tai huonoin, vain keskellä.

On tehokkaampia tapoja haastaa itsesi kuin valmistautua takuuseen tappioon ja suureen nöyrän piirakan apuun.

Ajan hukkaa ilman hyvää syytä

Pokeripelin vauhti tekee siitä usein niin jännittävän. Se on melko vauhdikas kohtaaminen, ja kaikki tapahtuu melko nopeasti. Siksi ne, jotka yrittävät vain pitää pelin liikkeessä, innostuvat niistä, jotka näyttävät päättäväisiltä hidastaa asioita.

Tämä voi tapahtua useilla tavoilla, mukaan lukien puhuminen taukoamatta ymmärtämättä, että on sinun vuorosi, hitaasti näyttää korttisi luodaksesi draamaa, pohdiskella koko toiminnan ajan ja niin edelleen.

Hukkaatpa tarkoituksella aikaa, ei ole koskaan hyvä idea saada peli pyörimään hitaasti. Vaikka sinua ei potkittaisi pois pelistä, on erittäin epätodennäköistä, että vastustajasi haluavat pelata sinua vastaan ​​uudelleen.

Uusien pelaajien harhaanjohtaminen, vitsaileminen tai pettäminen

Tietysti voit aina olla se, jolla on eniten kokemusta pöydästä. Saatat kohdata yhden tai useamman hirvittävän amatöörin, joilla ei ole aavistustakaan, mitä he tekevät.

Heidän kunnioittaminen näissä tilanteissa on arvokasta ja sivistynyttä toimintaa. Jos ei, säädä normaalisti aggressiivista peliäsi, jotta heillä on paremmat mahdollisuudet pitää hauskaa. Hyödynnä heidän kokemattomuuttaan, jota et saa koskaan tehdä.

Selkeä jätkä, jolla ei ole liiketoimintaa pelaa pokeria muiden kanssa, näyttäytyisi, kritisoi heitä, vähätteli heitä ja vei heidät siivoojalle.

Petos (tai sen yritys)

On lähes mahdotonta tehdä onnistunut huijaus pokeripöydässä. Pokeri on peli, jossa pelaajaryhmä tarkkailee tarkasti toistensa liikettä. Siksi, jos luulet, että pettäminen selviää, haukut väärää, hyvin outoa puuta.

Siitä huolimatta yllättävä määrä uhkapelaajia yrittää edelleen toisinaan kääntää kertoimia edukseen. He kokeilevat pientä korttihuijausta ja yrittävät tehdä salaliittoa yhden tai useamman muun pelaajan kanssa, merkitä tai taittaa kortteja helpottaakseen niiden tunnistamista ja niin edelleen.

Ongelma näissä tilanteissa on, että jopa täydellinen amatööri näkee, mitä tapahtuu mailin päästä. Ja jos on yksi varma tapa menettää muiden kunnioitus, mukaan lukien ne, jotka olivat aiemmin luottaneet sinuun, se on yrittää huijata heiltä heidän rahansa.

Esityksen järjestäminen, kun voitat

Jatkuvasti voittavat pokerinpelaajat eivät juhli voittojaan vaan hyväksyvät ne sellaisina kuin he ovat tottuneet siihen. He eivät edes näyttäneet siltä, ​​että he olisivat voineet mitään, heidän ilmeensä perusteella päätellen.

Sitä vastoin kauheat pokerinpelaajat harvoin voittavat ja ovat yllättyneitä, kun asiat menevät haluamallaan tavalla. Siksi he juhlivat jokaista voittoa ikään kuin se olisi mahtavan maailmanlaajuisen loton pääpalkinto.

Kaikki nämä vahvistavat heikkoja pokeritaitosi ja raivoavat kaikki, jotka kamppailevat lähiympäristössäsi. Vastaanottava ja taitava pokerinpelaaja hyväksyy voitot ja tappiot hyvällä armolla.

Elämän käden pelaamisen jälkeen on hyväksyttävää tuntea olonsa hieman omahyväiseltä.

Jälleenmyyjän huomioimatta jättäminen

Lopuksi, jakajan epäkunnioitus on pahin mahdollinen rikos pelaajien epäkunnioittamisen jälkeen. Kun pelaat pokeripeliä oikealla kasinolla, peliä valvoo koulutettu ja kokenut ammattilainen – joku, joka on paikalla vain käsittelemään kortteja, eikä hänellä ole sananvaltaa pelin etenemiseen.

Kuitenkin, kun asiat eivät mene haluamallaan tavalla, on aina ihmisiä, jotka purkavat vihansa näille täysin puolustuskyvyttömille ihmisille. He kokevat tappioputken tai menettävät paljon rahaa typerän liikkeen vuoksi, vain jakajan syyksi.

Tämä on epäilemättä yksi suurimmista pokerietiketin rikkomuksista koko kirjassa. Mutta ollakseni täysin rehellinen, pelaajien, jotka antavat tappionsa jonkun tai jonkun muun kuin itsensä syyksi, ei todellakaan pitäisi pelata pokeria ollenkaan.

About Sterling

Vanguard Game tarjoaa lukijoilleen mahdollisuuden menestyä pelaamisessa, tarjoamalla heidän tarpeisiin sopivaa sisältöä.

View all posts by Sterling →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.